Oare Sunt un Porc?

Troaca Comunitara

No menu assigned!

Politicienii Joaca Teatru

Politicienii Joaca Teatru

Sau despre cum se face politica la noi, intr-o Tusa nu prea fina.

Stim cu totii cum e cu politica, bat-o vina. Mai ales cea din tarisoara noastra draga. De ani de zile se zbate intr-o mocirla de delasare, ipocrizie si incompetenta, plina de hoti si delapidori, care mai de care. Ca au nenorocit tara, stim, vedem, simtim, dar nu despre asta vorbim acum. Vorbim despre un alt mod de a fura, poate nu la fel de daunator ca cel din bani publici, dar cel putin la fel de perfid si nesimtit. Si anume, furtul de realizari, plagiatul de idei si proiecte si insusirea rezultatelor, cand totul este aproape gata.

Stim ca asta este o practica frecventa. Nu se intampla de ieri, de azi. Stim ca de multe ori, societatea civila, cei care se implica si se lupta pentru o cauza, sunt fericiti ca in sfarsit proiectul lor a fost realizat, tinand cont de felul in care se misca lucrurile in Romania, si nu mai vocifereaza atunci cand proiectul lor a fost furat complet si total de catre un politician. Stim ca oamenii de bine, care s-au luptat si au tras sa realizeze ceva, nu asteapta recunoastere si multumiri, ci de multe ori pun capul in pamant si accepta situatia, privind cu scarba si dispret pe cineva care isi aroga toate meritele unei munci depuse de altii… Dar nu si de data asta. De data asta este personal, doamna Diana Tusa.

Este vorba despre renovarea Teatrului “N.Balcescu” din Parcului Bazilescu al Sectorului 1 al capitalei. Probabil ca nici noi nu am fi spus nimic, fericiti fiind ca in sfarsit, dupa luni de munca si asteptare, se misca lucrurile in directia cea buna. Dar nesimtirea domanei Tusa este strigatoare la cer. Puteti citi, cu lux de amanunte, articolul celor de la catavencii.ro intitulat Când politicienii ies la ciordit proiectele civililor. Cazul Diana Tușa despre cum a decurs tot episodul, despre cum a incercat prin toate puterile sa deturneze atentia si sa ia toate meritele asupra dansei, acum, la final, cand lucrurile sunt aproape rezolvate.

Din nou, poate am fi tacut… Dar, din pacate, nesimtirea nu se opreste aici. Desi i-am explicat cum au decurs lucrurile, desi am invitat-o sa ni se alature, in demersul nostru, si sa lucram impreuna, doamna Diana Tusa continua cu nerusinare acelasi comportament, mai mult, trimitand fluturasi in posta locuitorilor din Sectorul 1 in care se lauda ca “realizarea” “dansei”. Cel de jos a fost primit ieri, 17 Februarie 2016, de catre unul dintre membrii comunitatii noastre.

tusa2tusa

Doamna Tusa, noi, OSP, va anuntam ca organizam o plimbare, Duminica 21 Februarie incepand cu orele 12.
Plimbare pentru Teatrul din Parcul Bazilescu. Va asteptam cu mare drag printre noi, sa ne explicati concret, fata in fata, ce anume ati facut dumneavoastra in aceasta cauza, cu ce ati ajutat si cu ce ati contribuit.

Cred ca a sosit timpul ca noi, societatea civila, oamenii care lupta activ pentru schimbare in bine, care se implica sa salveze lucrurile ce merita salvate dar sunt lasate in uitare, sa nu mai toleram astfel de situatii. E timpul ca politicienii sa inteleaga ca ei trebuie sa lucreze CU societatea civila, sa fie parteneri, nu sa fure proiecte de la aceasta si sa-si asume doar meritele, total necuvenite. E timpul ca partidele sa nu mai propuna astfel de politicieni publicului, care se lauda cu realizarile altora ca fiind ale lor, ci sa gaseasca oameni implicati activ, care fac lucruri, care se lupta.

De aceea, invitam toata societatea civila sa se alature plimbarii noastre de duminica, intr-un efort comun impotriva tuturor celor care se dedau la un asemenea comportament. Pentru ca vrem un alt mod de a face lucrurile in Romania. Pentru ca ne-am saturat de nesimtire si delasare. Pentru ca vrem sa vedem Teatru de calitate jucat in cel lasat acum in paragina in parcul Bazilescu, nu teatrul de prost gust jucat de catre unii dintre politicienii nostri.

Plimbare pentru Teatru din Parcul Bazilescu

Pentru respectarea adevarului, puteti citi AICI ce anume am facut noi, OSP, pentru reabilitarea Teatrului N. Balcescu din Parcul Bazilescu si ce ramane de facut in continuare.

Hai cu Shareu'!
Da-mi niste stele!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Scrijelit de:

Aici ar trebui sa fie o biografie, dar nu e pentru ca nu e nimic de spus. Decat ca este un loc unde ar trebui scris ceva. Si ce altceva as putea scrie? Ca nu e nimic aici. Nimic de spus.

http://we-promote.it/

1 Comentarii

Poti lasa si tu un Comentariu folosind forma de mai jos.

Comenteaza daca te tine

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter

  • Aboneaza-te la Newsletterul nostru si primeste gratuit articolele pe email de indata ce apar pe blog.

Salvam Teatrul!

"Am nevoie de renovare, nu joc teatru!" - Teatrul Bazilescu

  • O campanie de responsabilizare sociala a comunitatii "Oare sunt un porc?"
  • Sign | Join

Comentarii Recente

[sc:index-extra]