Oare Sunt un Porc?

Troaca Comunitara

No menu assigned!

Ce’ai făcut, Marine?

Comunitatea OSPBucuresticationCe’ai făcut, Marine?

Ce’ai făcut, Marine?

Sâmbăta trecută am iesit cu gașca noastră in Centrul vechi să mâncăm fructe de mare la grătar și o înghețată bună. Trebuie să vă marturisesc că nu am avut cele mai agreabile experiențe, nici culinare, nici de altfel.


Marin, Seafood grill

Marin, Seafood grill

Dar ce s-a întâmplat? Ne-am adunat pe terasă la Marin Seeafood Grill, un mic local pe ale cărui geamuri scrie că “în 4-8 minute e gata comanda”. Am intrat in locanta să comandăm la casă. Am fost întâmpinați de un băiat trist care, pe lângă faptul că îmi inspira o lehamite totală, încurca comenzi, uita sa treacă pe bonuri ce comandau clienții, avea o atitudine ucigașă de pofte. Repeta, in mod mecanic și iritat, clienților care cereau o extra porție de cartofi prăjiți, că nu se poate, că are prea multe comenzi.

După ce am comandat, am părăsit pe băiatul trist, iritat de preferințele prăjite ale clienților, să ieșim, să ne asezăm și să ne așteptăm comanda. La grătar, un nene corpolent, îmbrăcat în mariner, nadușea peste grătar și striga numărul de ordine al comenzii imediat ce era gata. Nu am putut observa din apariția sa decât lehamitea probabil specifică celor care lucreaza în acest stabiliment. Eu mi-am comandat rapane cu legume la gratar și nevastă-mea doradă cu legume la gratar. Între timp, ne-am dus până la fast-food-ul grecesc care vinde gyros, in colțul străzii și ne-am luat cartofii prajiti după care tânjeam. Ne-am întors pe terasă la Marin Seeafood grill și am mai stat preț de vreo 15 minute până când comanda a fost gata, per total cam 25-30 de minute. În tot acest timp am ronțăit la cartofii prăjiți cumpărați aproape terminându-i.

Rapanele pe care mi le-am comandat nu aveau niciun gust și, pe lângă asta, parcă erau din cauciuc, ingrozitoare. Am incercat sa mănânc, am ingurgitat vreo 2-3 dar m-am lăsat păgubaș. Nevastă-mea a reclamat aceeași lipsa de gust al fileului de doradă. Am observat “lipsa de apetit” cam la toată masa de prieteni. Cert este că în momentul în care ne-am ridicat de la masa toate farfuriile erau, cel puțin, pe jumătate pline…concluzia o trageți singuri. Absolut toți de la masă și-au exprimat nemulțumirea față de experienta culinară nefastă avută și care seamană izbitor de mult cu nenea de la grătar…

În concluzie, nu mergeți la “Marin, seafood grill” decât dacă sunteți masochiști și vă place să iși bată cineva joc de voi pe banii vostri!

Inni, gelato artigianale

Inni, gelato artigianale

După experiența nefastă de la Marin ne-am mai îndreptat cu înghețata pe care am mâncat-o la INNI Gelato Artigianale. Este bestială, este, după declarațiile  găștii, una dintre cele mai bune din București. Nu trebuie ratată, dacă treceti pe acolo, cea cu Limone, Menta si Basilico. Nu cred sa fii mâncat un sortiment așa bun de înghetată. Este, conform spuselor unuia dintre prietenii mei, o simfonie a gusturilor. Cele trei arome, lămâie, menta și busuioc nu se amestecă, nu se suprapun, ci îți invadează gustul pe rând. Va recomand, dacă sunteți in Centrul vechi, să incercați înghețata de la INNI, este excelentă.

 

Comenteaza daca te tine

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[sc:index-extra]